A láthatatlan rendszergazda esete a vállalatvezetéssel

A nagyon távoli múltban egy legenda szerint valahol, valamikor egy városállamban, csak akkor fizettek az „orvosnak”, ha nem volt semmilyen betegség, és beteg a városban.

A jól menedzselt vállalati informatika, és az informatikus, rendszergazda is hasonló helyzetben van. Azzal a különbséggel, hogy ő akkor végez valódi jó munkát, ha „láthatatlan”.

Kicsit kifordítva a dolgot és egy vállalkozás tulajdonosának a szemszögéből nézve, ha az informatikust látjuk serénykedni az, azt jelenti, hogy baj van, ergo ő pénzt veszt, ha pedig nem látjuk serénykedni – pláne ha sokáig – akkor ugyan nincs baj, de az informatikus nem is dolgozik, azaz a tulajdonos „pénzt veszít”.
Ez utóbbi nagyon nincs így!
És nem csak azért, mert a vállalati informatika biztonságos működtetése ma már a megelőzésre és a távfelügyeletre alapozódik, hanem azért is, mert a láthatatlan informatikus jelensége, az egyetlen biztos jele annak, hogy vállalkozása informatikai rendszere tökéletesen működik, hardver és szoftver oldalról egyaránt.

A Serverkraft informatikai, rendszergazda munkatársai is igyekeznek láthatatlanok maradni.

Tudatosan és hatékonyan használnak, minden távfelügyeleti rendszert, és a megelőző karbantartásra teszik a hangsúlyt. Ennek azonban meg kell előznie azt, hogy a vállalatvezetés partner legyen abban, hogy az informatikáért felelős szakemberek előre megtervezetten építhessenek fel egy stabil rendszert. A stabil informatikai rendszer ugyanis záloga a stabil munkavégzésnek, az értékteremtésnek, azaz a profitnak.
Az informatikai szakemberek valójában azokat az alapokat teremtik meg, majd üzemeltetik, amelyek hosszú távon a vállalkozás anyagi stabilitását teremtik meg. Jelenlétük egy vállalkozás napi életében nem szükségszerű, de a vállalkozás folyamatában elengedhetetlen.

A Serverkraft szakemberei éppen ezért olyan technológiákat használnak, amelyek lehetővé teszik önnek, hogy stabil és folyamatos üzemeltetés mellett „láthatatlanul” végezzék el a szükséges feladatokat, beavatkozásokat. Havidíjas rendszerük garantáltan rejtett költségektől mentes, és kizárólag arra koncentrál, hogy vállalkozása informatikai rendszere folyamatosan üzembiztosan működjön.

IT, rendszergazda szolgáltatásunk

Havidíjas rendszerkarbantartási szolgáltatásunk keretében, nemcsak a felmerülő informatikai hibákat oldjuk meg, hanem proaktív technológiáinknak köszönhetően gátoljuk azok kialakulását. Szolgáltatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra, és a megbízhatóságra, továbbá arra, hogy mindig az adott cég igényeinek megfelelő informatikai rendszert építsünk ki.

Főbb szolgáltatásaink

  • ESXI és Hyper-V virtualizációs megoldások
  • Linux és Windows szerverek üzemeltetése
  • Host-kliens alapú vírusvédelem
  • Tűzfal konfigurálás, és tartalomszűrés
  • Távoli segítségnyújtás
  • Kedvezményes hardware-software beszerzés, és ingyenes kiszállítás

Ezért is számos ügyfelünkkel immár több mint tíz éves szakmai kapcsolat áll a hátunk mögött.

Kérjük az egyedi árajánlathoz vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.


Felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Nettó havi díjaink, amelyek más rejtett költséget nem tartalmaznak

Munkaállomások

Munkaállomásonként (számítógép/díj)

6 000 Ft / hó

Szerverek

Szerverenkénti havidíj korlátlan kiszállással

10 000 Ft / hó

Hálózatok

10 gépes, vagy annál nagyobb hálózatok esetén

Egyedi ajánlat alapján

rendszergazda szolgáltatás

Informatikai rendszerek használata a kisvállalkozásokban

Informatika és kisvállalkozás Minden modern vállalkozásnak, a kisvállalkozóktól kezdve a világ legnagyobb vállalatáig, informatikai igényei vannak. Bár a kisvállalkozások számára szükséges információs rendszerek nagyban különböznek

Biztonságos adattárolás a felhőben

A felhőalapú (Cloud) megoldások iránti kereslet egyre növekszik az egész világon. Ezek a megoldások mindent tartalmaznak, a biztonságos adattárolástól a teljes üzleti folyamatokig. A felhőalapú

home office

Tanuljuk meg a Home Office-t

Sajnos egy világjárvány kellett ahhoz, hogy a magyar vállalkozó ráébredjen, van olyan élethelyzet, amikor bizony nagyon jó volna, ha a munkavállalója otthonról is tudna dolgozni,