Tanuljuk meg a Home Office-t

home office

Sajnos egy világjárvány kellett ahhoz, hogy a magyar vállalkozó ráébredjen, van olyan élethelyzet, amikor bizony nagyon jó volna, ha a munkavállalója otthonról is tudna dolgozni, mert lássuk be, a Home Office-nak Magyarországon nincs nagy divatja, hiszen az a munkavállaló, aki nincs a munkahelyén az nem dolgozik, aki otthon van kevésbé figyel a munkájára és nem hatékony.  Legalábbis ez állítja a magyar vállalkozók nagy része, annak ellenére, hogy a felmérések, tanulmányok, vagyis a tények mást mutatnak.

Igen ám, de most új helyzet van. Egészségügyi vészhelyzet, ahol, és amikor a legbiztonságosabb munkavégzési mód, ott, ahol ez megoldható a Home Office.

A ServerKraft.hu most elmondja önnek, hogy milyen informatikai háttér és felkészülés kell ahhoz, hogy munkatársainak lehetőséget tudjon biztosítani, a Home Office munkavégzésre.

Mindenekelőtt át kell gondolnia vállalkozása informatikai rendszerét és lehetőségeit. Tudja- e, az ön informatikai rendszere biztosítani, hogy vállalkozása minden munkaanyaga, biztonságosan elérhető legyen bárhonnan, ahol igénybe vehető internet szolgáltatás, és képes-e kezelni és összehangolni munkavállalóinak feladatait.

Ha a válasza erre igen, a ServerKraft munkatársai segítségére nincs szüksége.

Ha a válasza nem, kérjük, olvasson tovább.

A következő kérdés:
Akar-e, és tud-e Ön változtatni régi, de jól bevált beidegződéseket elengedni?
Nyitott-e Ön az újra?
Befogadó-e vállalata környezete és munkavállalói?
Mert lesz dolgunk.

A Home Office lényege a központosítás és a szervezés.

Az első lépés, minden olyan adat központosítása és elérhetővé tétele – azok módosításainak nyomon követése – ami elengedhetetlenül szükséges a vállalkozása működtetése során.

A második lépes pedig annak megszervezése, hogy munkatársai ezekkel az adatokkal akár távolról is hatékonyan tudjanak dolgozni.

Ezeket a feltételeket a ServerKraft oly módon tudja biztosítani, hogy a meglévő informatika rendszerét át nem szervezve minimális költségek mellett olyan komplex felhőszolgáltatást biztosít vállalkozása számára, ami túlmutat a két alaptételen és gyakorlatilag online irodai rendszerként működtethető, maximális adatbiztonság mellett.

A Serverkraft Business Cloud szolgáltatása az alábbiakat nyújtja

Maximális biztonság mellett, teljes adat tárolás, kezelés, megosztás, legyen az word, exel, kép, vagy bármely más formátum, méretkorlát nélkül. Mindezt úgy, hogy munkatársai akár mobileszközről is elérhetik a számukra fontos dokumentumokat, amik folyamatosan naprakészek.

Teljes körű zárt kommunikációs csatorna, legyen szó video, audio, vagy chat kommunikációról, azt teljesen védett formában biztosítjuk.

Hatékony munkaszervezés és vállalatirányítás. A ServerKraft felhőszolgáltatásának leghatékonyabb eszköze a csapatban való együtt dolgozás biztosításának a lehetősége annak ellenére, hogy a csapattagok egymástól távol vannak. Egy platformba integrálhatók a levelezések, a névjegyek, a naptárak, de ami a legfontosabb; képesek vagyunk a munkaszervezésre is!

Egy felületen kezelheti nem csak saját, de munkatársai feladatlistáit, közös feladataikat nyomon követheti, szerkesztheti, felülvizsgálhatja. Ezzel teljesen kézben tudja tartani az irányítási és az ellenőrzési folyamatokat, a nélkül, hogy munkatársainak egy helyen kellene tartózkodniuk.

Mely területeken használható és hasznos még, a ServerKraft felhőszolgáltatása a Home Office lehetőség mellet?

Egészségügy

Nem csak a különösen bizalmas orvosi információkat tudja online eljuttatni pácienseinek, de a rendszer segítségével tudja pontosítani a vizsgálatok időpontjait, gyors és egyszerű kommunikációt tud fenntartani pácienseivel.

Oktatás

Az adatmegosztáson és az online kommunikáción alapuló felhőszolgáltatás, tökéletes lehet a távoktatás megszervezésére és lebonyolítására.

Média és marketing

A média és a marketing világa számos, nagyméretű fájlt használ, nem csak a tervezés, előkészítés, de az elkészítés és a végrehajtás időszakában is. A ServerKraft felhőszolgáltatás ezen sokszor nagyméretű fájlok biztonságos és akadálymentes megosztására tökéletesen alkalmas. Munkaszervező platformja akár teljes projektek irányítására is képes.

Ügyvédek közjegyzők

A garantált 100%-os adatbiztonság és dokumentum védelem elengedhetetlen, és a ServerKraft garantálni tudja.

Természetesen a felhasználási területek száma végtelen. Hiszen az az előny, hogy egy internetes környezetben akár mobil eszközről elérhető a munkájához fontos adat nagyon komoly versenyelőnyt is eredményezhet.

Összefoglalva. Az első lépés, hogy modernizálja vállalkozását, hogy megteremti a lehetőséget arra, hogy abban munkavállalói akár Home Office rendszerben is képesek legyenek hatékonyan dolgozni. Erre pedig tökéletes megoldást nyújt Önnek a ServerKrat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse munkatársinkat.

Szolgáltatás csomagjaink

Business Cloud

  • Céges felhőszolgáltatásunkkal akár egy teljes helyi fileszervert is ki tudjuk váltani
  • Excel és Word dokumentumok közös szerkesztése
  • Belső céges chat, kép és hangtovábbítás mobiltelefonos alkalmazásból
  • Könnyen és megbízhatóan van lehetőség külsős partnerekkel nagyméretű könyvtárakat vagy fileokat megosztani
  • Email és naptárintegráció
  • Kiemelt support, és 99.99%-os rendelkezésre állás
  • Ingyenes oktatás és kipróbálási lehetőség

Üzleti csomagjainkat minden esetben egyedileg árazzuk be leendő partnereink igényeinek felmérése után.
Kérjük az egyedi árajánlathoz vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.


Felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

A láthatatlan rendszergazda esete a vállalatvezetéssel

A Serverkraft szakemberei olyan technológiákat használnak, amelyek lehetővé teszik önnek, hogy stabil és folyamatos üzemeltetés mellett „láthatatlanul” végezzék el a szükséges feladatokat, beavatkozásokat. Havidíjas rendszerük garantáltan rejtett költségektől mentes, és kizárólag arra koncentrál, hogy vállalkozása informatikai rendszere folyamatosan üzembiztosan működjön.

Biztonságos adattárolás a felhőben

A felhőalapú (Cloud) megoldások iránti kereslet egyre növekszik az egész világon. Ezek a megoldások mindent tartalmaznak, a biztonságos adattárolástól a teljes üzleti folyamatokig. A felhőalapú