Az ingyen felhőszolgáltatás olcsóbb?

ingyenes felhőszolgáltatás

Ingyenest vagy fizetős felhő szolgáltatás?

A felhőszolgáltatás, mint minden szolgáltatás az internet világában lehet „ingyenes”, és lehet fizetős szolgáltatás. Az ingyenes felhőszolgáltatások általában valamilyen csomag részei és csak idő kérdése, hogy mikortól kell fizetni érte, vagy ha nem kell fizetni érte, milyen olyan „kötelező” elemeket kell a szolgáltatótól tudomásul venni, amire valójában nincs szükség, vagy – és ez a legkényesebb rész -, a szolgáltató monitorozni fogja a tartalmaidat, és a tartalmak alapján azonnal árucikké válsz számára.

Bármennyire is furcsán hangzik, de ha, az interneten ha egy szolgáltatásért nem kell fizetni, akkor azonnal termékké válsz.

Termékként pedig az adataidat, internetes szokásaidat, érdeklődési körödet fogják kezelni, úgy, hogy azokat értékesítik vagy harmadik félnek, vagy felhasználják úgy, hogy valamely fizetős termék vásárlására ösztönözzenek.

Ezek tudatában el kell gondolkodni az alábbiakon.

Mi a biztonságos, és megtérülő felhőszolgáltatás?

Az, amikor egy nagy világcégnek adod át az adataid, és hagyod, hogy monitorozzák azokat és felhasználói szokásaidat, vagy ha egy valóban biztonságos felhőszolgáltatást választasz, ahol garantált nem csak adataid biztonsága, hanem internetes szokásaid, tartalmaid is teljes biztonságban vannak.
Egy világcég ellen vajon neked mikor lesz igazad, ha akár csak mondvacsinált indokkal megszüntetik az ingyenes szolgáltatásukat részedre, és ráadásul még ki is derül, hogy az apróbetűs részben bizony be is biztosították magukat.

A ServerKraft felhőszolgáltatás, akár privát használod, akár cégként, fizetős. Cserébe egy magyar vállalkozással lépsz üzleti kapcsolatba, amire teljes mértékben a magyar törvények vonatkoznak, és garantáltan nincsenek apróbetűs részek, nincsenek „felhasználói szokás” monitorozások. Egy megbízható szolgáltatás van garanciákkal. Partnereink semmilyen adatát nem használjuk fel, azokat kizárólag kapcsolattartásra használjuk, és garanciát vállalunk, hogy harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, hacsak arra a törvény nem kötelez.

Szolgáltatás csomagjaink

Business Cloud

 • Céges felhőszolgáltatásunkkal akár egy teljes helyi fileszervert is ki
  tudunk váltani
 • Excel és Word dokumentumok közös szerkesztése
 • Belső céges chat, kép és hangtovábbítás mobiltelefonos alkalmazásból
 • Könnyen és megbízhatóan van lehetőség külsős partnerekkel
  nagyméretű könyvtárakat vagy fileokat megosztani
 • Email és naptárintegráció
 • Kiemelt support, és 99.99%-os rendelkezésre állás
  tudunk váltani
 • Ingyenes oktatás és kipróbálási lehetőség
 • Napi és heti adatmentés
 • Hiba elhárításának megkezdése 1 órán belül
 • Üzleti ügyfeleinknek kifejlesztett felhőszolgáltatásunkkal cége szinte összes munkafolyamatát kezelheti egyhelyen biztonságosan.
 • Nem kell helyileg fenntartott drága szervereket vásárolnia, és fenntartania.
 • Mobilalkalmazásunk segítségével könnyen elérheti adatait az irodán kívül is telefonról
 • Kiemelt rendszergazdai szolgáltatásunk keretében, ön mindig az önhöz
  egyedileg kirendelt rendszergazdával tarthatja a kapcsolatot, aki rögtön
  szakszerű segítséget tud nyújtani
 • Az adatait Magyarországon tároljuk és a GDPR szabályozásnak 100%-ban
  megfelelően.

Üzleti csomagjainkat minden esetben egyedileg árazzuk be leendő partnereink igényeinek felmérése után.
Kérjük az egyedi árajánlathoz vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.


Felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

ingyenes felhőszolgáltatás

Az ingyen felhőszolgáltatás olcsóbb?

Ingyenest vagy fizetős felhő szolgáltatás? A felhőszolgáltatás, mint minden szolgáltatás az internet világában lehet „ingyenes”, és lehet fizetős szolgáltatás. Az ingyenes felhőszolgáltatások általában valamilyen csomag

Felhő szolgáltatás

12 érv a felhőszolgáltatás mellett

A felhőszolgáltatás, a felhőalapú adatmentés, adat gondozás körülbelül két évtized óta működik, és annak ellenére, hogy az adatok egyértelműen üzleti hatékonyságra, költségcsökkentésre és versenyelőnyökre utalnak,

A Serverkraft IT biztonságának alappillérei

Az IT biztonság alappillérei Amennyiben a Serverkraft szakembereire bízza vállalkozása informatikai, rendszergazdai feladatait, nem csak egy megfelelő felkészült informatikai szakembergárdát kap, hanem egy olyan szolgáltatás