Szolgáltatások

Felhőszolgáltatás nem csak KKV-k részére

By június 16, 2019 No Comments
Felhő szolgáltatás

Private Cloud, Business Cloud – felhő szolgáltatás

Business cloud, privát cloud, egy újra gondolt felhőszolgáltatás, hogy adatai biztonságba legyenek.

Az IT szakemberek örök dilemmája és harca az adatmentések problémája. Mikor és hova a fő kérdés. Aztán később az bonyolódik azzal, hogy ha egy dokumentummal egy munkatársnak dolgozni kell, akkor biztosan ugyanoda menti e vissza, és ha dolgozott vele az nyomon követhető e, mert fontos tudni mikor módosított.

A biztonságos adat tárolás, mentés és megosztás jelenleg az egyik legnagyobb kihívás. A fizikai adattárolók kapacitása véges, sérülékenyek, és az adathozzáférés is korlátozott.

Az asztali munkaállomások, laptopok adathordozóin tárolt adatok elérhetősége korlátozott, csak addig biztosított, míg a készülék a rendszerhez csatlakozik és működik, illetve amíg az adathordozó hardver nem hibásodik meg. Ha meghibásodik adataihoz – ha nem készített biztonsági mentést -, csak jelentős költségek árán férhet újra hozzá. A felhőben nem. Nálunk alap a rendszeres és garantált biztonsági mentés. Adatai, dokumentumai mindig rendelkezésre állnak.

A serverkraft.hu cloud, felhő szolgáltatás egyszerű és hatékony válaszokat ad. Olyan komplex szolgáltatást biztosítunk, hol nem csak az adatbiztonság a kiemelt tényező, hanem vállalatának levelezését, feladatkezelését, dokumentumait, de még a napi feladatokat is a felhő szolgáltatás keretein belül, egy rendszerben kezelheti munkatársaival.

A rendszer lényege az irányított vagy szűrt megosztásban rejlik, így bizalmas vagy privát dokumentumait a felhőben csak ön kezelheti, míg az olyan adatokat, amivel munkatársainak is dolgozni kell, egy egyszerű megosztással, vagy szűrt kezeléssel irányítottan megoszthatóvá teszi, amit a hozzáférésre jogosultak módosíthatnak is, és mindezt akár mobil eszközök segítségével.

Lássuk pontosan mit is ajánlunk.

Biztonságos adat, dokumentum tárolást, biztonsági mentéssel, szelektív ellenőrzött megosztással.

A mindenkori tevékenységek nyomon követhetőségét, ellenőrzését

Képek, kép fájlok biztonságos tárolását

Zárt rendszerű online chat rendszert, ami adott feladatokhoz is kapcsolható így nyomon követhető a munkatársak közti kommunikáció egy adott projekthez kapcsolódóan. rendszerünk mobilalkalmazásában ezen túlmenőleg online (ingyenes) telefon és videó telefon szolgáltatás is elérhető.

Vállalata teljes hivatalos levelezését titkosítva tárolhatja és intézheti a felhő szolgáltatás keretein belül, így teljesen biztos lehet benne, hogy semmilyen levél nem vész el.

Feladatait szintén a rendszeren belül kezelheti, határidőkkel, piorításokkal

Névjegyzéket hozhat létre

Naptárfunkcióban pedig beoszthatja saját vagy munkatársainak idejét

Hogy ez miért jobb, több, mint más már létező nagy szolgáltatók felhő, cloud szolgáltatása?

Mert garantált a biztonság, és, hogy más nem férhet hozzá adataihoz. Vegye a fáradságot és olvassa el a nagy szolgáltatók felhasználási feltételeit és sok esetben meg fog lepődni.

Szervereinket tárolt adatait dokumentumait eleve folyamatosan kétszeresen mentjük, így nem fordulhat elő adatvesztés. Kényes dokumentumait kérésre titkosítjuk, ezzel garantálva, hogy csak Ön, vagy azon személyek férnek hozzá, akikkel megosztotta. és természetesen pontos időbélyeges nyilvántartást vezet a rendszer arról, ki, mikor mely dokumentumot használta.

Felhőszolgáltatásunkhoz kapcsolódó mobil APP garantálja, hogy fontos dokumentumait  – szinte mindig ha elérhető internetes környezetben tartózkodik – bárhol, bármikor elérheti.

A cloud, felhő szolgáltatás hátrányairól

Kétségtelen, hogy a felhő szolgáltatás nem csak előnyökkel, hanem hátrányokkal is jár, hiszen, ha nincs internetszolgáltatás bármely okból, Ön nem fér hozzá dokumentumaihoz.

A mi megoldásunk azonban egy helyi másolatot is tart a fileokról, ami visszaszinkronizálódik amint újra él az internet kapcsolat

Az is kétségtelen, hogy a munkavállalók és a cégvezetők jelentős része idegenkedik a felgyorsult világ olyan technológiai megoldásaitól, amit nem ért, nem tudja kézben tartani, ellenőrizni, de gondoljon bele; Ez nem lehet cél egy cég vagy cégvezető életében. Ön az információt szeretné ismerni mégpedig ott és akkor amikor szüksége van rá, nem pedig azt kell tudnia, az információ hogyan jut el Önhöz és az milyen csatornákon történik.

És a harmadik ellenérv a bizalmi elv.

Számos cégvezető idegenkedik minden olyan megoldástól, ahol harmadik fél hozzájuthat bizalmas adatokhoz, melyek ismerete befolyásolhatja vállalkozása nyereségességét. Ám bizalom nélkül Ön hátrányba kerül. Bár ma Magyarországon még nem általánosan elfogadott, de vállalata kulcs szereplője az IT szakember, a webmester és a marketing munkatárs. Ismereteik, tudásuk, tapasztalatuk és hatékony munkájuk nélkül ön a piaci verseny vesztese lehet.

Adjon bizalmat a serverkraft.hu felkészült munkatársainak.