Felhőszolgáltatás nem csak KKV-k részére

Felhőszolgáltatás

Private Cloud, Business Cloud – felhő szolgáltatás

Business cloud, privát cloud, egy újra gondolt felhőszolgáltatás, hogy adatai biztonságba legyenek.

Az IT szakemberek örök dilemmája és harca az adatmentések problémája. Mikor és hova a fő kérdés. Később ez bonyolódik azzal, hogy ha egy dokumentummal egy munkatársnak dolgoznia kell, akkor biztosan ugyanoda menti e vissza, és ha dolgozott vele az nyomon követhető e, mert fontos tudni mikor módosított.

A biztonságos adat tárolás, mentés és megosztás jelenleg az egyik legnagyobb kihívás. A fizikai adattárolók kapacitása véges, sérülékenyek, és az adathozzáférés is korlátozott.

Az asztali munkaállomások, laptopok adathordozóin tárolt adatok elérhetősége korlátozott, csak addig biztosított, míg a készülék a rendszerhez csatlakozik és működik, illetve amíg az adathordozó hardver nem hibásodik meg. Ha meghibásodik adataihoz – ha nem készített biztonsági mentést -, csak jelentős költségek árán férhet újra hozzá. Nálunk alap a rendszeres és garantált biztonsági mentés. Adatai, dokumentumai mindig rendelkezésre állnak.

A serverkraft.hu cloud, felhő szolgáltatás egyszerű és hatékony válaszokat ad. Olyan komplex szolgáltatást biztosítunk, hol nem csak az adatbiztonság a kiemelt tényező, hanem vállalatának levelezését, feladatkezelését, dokumentumait, de még a napi feladatokat is a felhő szolgáltatás keretein belül, egy rendszerben kezelheti munkatársaival.

A rendszer lényege az irányított vagy szűrt megosztásban rejlik, így bizalmas vagy privát dokumentumait a felhőben csak ön kezelheti, míg az olyan adatokat, amivel munkatársainak is dolgozni kell, egy egyszerű megosztással, vagy szűrt kezeléssel irányítottan megoszthatóvá teszi, amit a hozzáférésre jogosultak módosíthatnak is, és mindezt akár mobil eszközök segítségével.

Szolgáltatás csomagjaink

Business Cloud

  • Céges felhőszolgáltatásunkkal akár egy teljes helyi fileszervert is ki tudjuk váltani
  • Excel és Word dokumentumok közös szerkesztése
  • Belső céges chat, kép és hangtovábbítás mobiltelefonos alkalmazásból
  • Könnyen és megbízhatóan van lehetőség külsős partnerekkel nagyméretű könyvtárakat vagy fileokat megosztani
  • Email és naptárintegráció
  • Kiemelt support, és 99.99%-os rendelkezésre állás
  • Ingyenes oktatás és kipróbálási lehetőség

Üzleti csomagjainkat minden esetben egyedileg árazzuk be leendő partnereink igényeinek felmérése után.
Kérjük az egyedi árajánlathoz vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.


Felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Felhőszolgáltatás

Felhőszolgáltatás nem csak KKV-k részére

Private Cloud, Business Cloud – felhő szolgáltatás Business cloud, privát cloud, egy újra gondolt felhőszolgáltatás, hogy adatai biztonságba legyenek. Az IT szakemberek örök dilemmája és

home office

Tanuljuk meg a Home Office-t

Sajnos egy világjárvány kellett ahhoz, hogy a magyar vállalkozó ráébredjen, van olyan élethelyzet, amikor bizony nagyon jó volna, ha a munkavállalója otthonról is tudna dolgozni,

felhőszolgáltatás

Menedzselt felhőszolgáltatás cégek számára

Váltsa ki elöregedett szervereit, és gyorsítsa fel cége működését. KKV-k számára is költséghatékony IT megoldásokat tudunk biztosítani. Ma már elengedhetetlen, egy cég működésében, hogy adataihoz