Webtárhely szolgáltatás, minőségi webtárhely,

minőségi webtárhely

A Serverkraft webtárhely szolgáltatás a legmodernebb technológiákat ötvözi a prémium funkciókkal.

Profi ügyfélszolgálat.

Élvezd a hatékony funkciók előnyeit.

A minőségi webtárhely szolgáltatás,  webhosting szolgáltatások az alapok, amelyeken az összes webhely épül. Függetlenül attól, hogy az Amazon, egy közepes méretű vállalkozás vagy egy helyi taxi cég honlapját szeretnénk megjeleníteni, ha online jelenlétet akarsz, akkor valamilyen webtárhelyre lesz szükséged

A webtárhely szolgáltatás, a webhosting  az az alap, amelyre az összes weboldal épül. Függetlenül attól, hogy egy Amazon nagyságú webáruházat üzemeltet, vagy csak egy magán honlapot szeretne üzemeltetni.

Ha online jelenlétre van szüksége, akkor valamilyen webtárhelyre is szüksége van.

Olyan webtárhely szolgáltatót kell válasszon melynek szolgáltatásai segítik, lehetővé teszik az Ön online üzleti vagy magán honlapjának a legjobb webhely kialakítás és a garantált elérhetőséget. Fontos, hogy a webhely szolgáltatás párosuljon domain regisztrációs szolgáltatással, e-mail tárhely és e-mail üzemeltetési szolgáltatással és a jelentősebb honlapkészítő CMS rendszerekhez is képes legyen támogatást adni.

A megfelelő web hosting kiválasztása minden sikeres online üzlet alapja. Ám ami még ennél is fontosabb, az ügyfélszolgálat hatékonysága. Mi SOHA nem hagyjuk cserben ügyfeleinket, szinte azonnal kézbe vesszük a problémáját.

Kinek ajánljuk a Serverkraft tárhely szolgáltatások előnyeit?

Elsősorban KKV-k igényeire lett felépítve tárhelyszolgáltatásunk, de rendszerünk képes kiszolgálni egyéni honlapokat és nagy összetett webáruházakat is.

Szolgáltatásaink jellemzői:

 • Ügyfélbarát, közvetlenül a rendszergazdákkal beszélhet, ha bármilyen kérdése van
 • SSD meghajtók, amik a villámgyors adatforgalomért felelnek
 • Megbízható szerverek, amik a folyamatos rendelkezésre állásért felelősek
 • Többszintű biztonsági adatmentés, ami garantálja adatai védelmét, biztonságát, meglétét
 • Erőforrásvédelem, és magas szintű biztonság, vírusvédelem
 • CMS rendszer telepítések egy kattintással
 • Plesk kezelőfelület, az egyszerű és gyors kezelhetőségért
 • SEO Toolkit, hogy honlapjai jó helyezést érjenek el
 • Három tárhely csomag az igényeire szabva
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Mail fiók
 • Statisztika
ingyenes felhőszolgáltatás

Az ingyen felhőszolgáltatás olcsóbb?

Ingyenest vagy fizetős felhő szolgáltatás? A felhőszolgáltatás, mint minden szolgáltatás az internet világában lehet „ingyenes”, és lehet fizetős szolgáltatás. Az ingyenes felhőszolgáltatások általában valamilyen csomag

felhőszolgáltatás

Menedzselt felhőszolgáltatás cégek számára

Váltsa ki elöregedett szervereit, és gyorsítsa fel cége működését. KKV-k számára is költséghatékony IT megoldásokat tudunk biztosítani. Ma már elengedhetetlen, egy cég működésében, hogy adataihoz

A láthatatlan rendszergazda esete a vállalatvezetéssel

A Serverkraft szakemberei olyan technológiákat használnak, amelyek lehetővé teszik önnek, hogy stabil és folyamatos üzemeltetés mellett „láthatatlanul” végezzék el a szükséges feladatokat, beavatkozásokat. Havidíjas rendszerük garantáltan rejtett költségektől mentes, és kizárólag arra koncentrál, hogy vállalkozása informatikai rendszere folyamatosan üzembiztosan működjön.